HLÍVA A LA RYBA

HLÍVA A LA RYBA

Ingredience receptu:
Hlíva ústřičná, plátkové mořské řasy (nori či kombu), řepkový olej, sůl, pepř, provensálské koření, mouka, strouhanka.


Postup:
Nejprve z oleje, soli, pepře a provensálského koření vytvoříme marinádu. Touto marinádou potřeme hlívu a necháme pár hodin odležet. Z houby lehce vyždímáme olej.

Zabalíme do plátku namočené řasy (nori nebo kombu) a upevníme přepůlenými párátky či špejlemi. Poté obalíme ve veganském trojobalu (místo vejce se použije buď mouka nebo škrob s vodou a kurkumou) a osmažíme na oleji.

Při konzumaci dáváme pozor, aby nám nezaskočilo párátko :)

Videorecept:

Fotonávod:

hliva 00

hliva 01

hliva 03

hliva 04

hliva 05

hliva 06

hliva 07

hliva 08

hliva 09

hliva 10


Vytisknout   E-mail

Podpořte kampaň Vánoce bez násilí